14 september gaat de allereerste editie van de Conference League beginnen. Zoals besproken in de Conference League loting 20/21 zitten er 3 Nederlandse ploegen in de Conference League.

Livestream Feyenoord Conference League

Feyenoord die dus overtuigend won van Elfsborg op 19 augustus met 5-0 zit in groep E en zal het moeten opnemen tegen SK Slavia Prague, Maccabi Haifa en FC Union Berlin. Ben je nou benieuwd naar hoe jij kan kijken naar de livestream van Feyenoord, naar haar huidige vorm en naar haar tegenstanders en kansen in de Conference League bekijk hier dan de Livestream Feyenoord Conference League.

Livestream AZ Conference League

AZ Alkmaar die uit met 2-0 verloor maar thuis helaas met maar 2-1 won van Celtic greep net naast de Europa League en is dus in groep D in de Conference League. AZ Alkmaar moet het in de groepsfase opnemen tegen CFR Cluj, Jablonec en FC Randers. Wil jij nou AZ live bekijken in de Conference League of ben je benieuwd naar de huidige vorm van AZ of haar tegenstanders, bekijk dan hier de Livestream AZ Conference League.

Livestream Vitesse Conference League

Vitesse die met de hakken over de sloot de Conference League heeft behaald tegen Anderlecht heeft het slecht getroffen in de loting. Vitesse heeft 3-3 uit gespeeld tegen Anderlecht, maar wist thuis nog met net 2-1 te winnen van Anderlecht. Vitesse moet het opnemen in de groepsfase tegen Tottenham Hotspur, Rennes en Mura. Benieuwd hoe Vitesse gaat spelen, of benieuwd naar de huidige vorm van Vitesse of haar tegenstanders, bekijk dan hier de Livestream Vitesse Conference League.

Adidas voetbalschoenen

Livestream PSV Conference League

PSV die in haar laatste en belangrijkste wedstrijd met 3-0 verloor van Real Sociedad is dus nu te zien in de Conference League. Op 17 en 24 Februari spelen de Eindhovenaren in de play-offs voor de Conference League. De uitslag van deze 2 wedstrijden is verantwoordelijk voor of PSV in de Conference League laatste 16 eindigt, of helemaal niet in Europa te zien zal zijn. Spannend zal het sowieso worden! Wil je weten hoe je PSV live in de Conference League kunt kijken bekijk dan de Livestream PSV Conference League.