Ben jij opzoek naar de livestream van PSV, of wil je simpelweg gewoon meer informatie over de huidige selectie van PSV of het speelschema van PSV in de Conference League? Dan ben je hier op de juiste plek! PSV speelt in Februari in de play-offs tegen Maccabi Tel Aviv FC. Deze belangrijke kwalificatie wedstrijd kan je niet missen! Bekijk daarom ook hier de Conference League Live Stream.

 

PSV Europa League

PSV is dus in de kwalificatie van de Conference League geëindigd. Dit komt doordat PSV de groepsfase niet kon overleven in de Europa League. De laatste belangrijke wedstrijd tegen Real Sociedad werd verloren met 3-0 waardoor PSV op de 3e plaats eindigt en dus afstroomt naar de Conference League. Alle ploegen die 3e zijn geworden in de Europa League eindigen in de kwalificatie met de ploegen die 2e zijn geworden in de Conference League.
Adidas voetbalschoenen

Livestream PSV – M. Tel-Aviv

Het Israëlische Maccabi Tel Aviv FC is 2e geworden in groep A van de Conference League. LASK Linz was in deze poule te sterk voor Maccabi Tel Aviv dus krijgen de Israëliërs nog een laatste kans in de kwalificatie. Makkelijk zal het zeker niet worden. 17 Februari treft PSV de Israëlische ploeg thuis om 21.00. De week daarop, 24 februari, gaat PSV op bezoek en spelen om 18.45. De uitslag van deze 2 wedstrijden zijn uiteindelijk beslissend voor de round of 16 draw.  Oftewel de 16e finales.

Livestream Conference League

Nu jij weer op de hoogte bent van de huidige situatie van PSV in Europa kan jij uiteraard de wedstrijden van de Eindhovenaren beslist niet missen! Bekijk daarom ook ons artikel over Gratis Conference League kijken!