Ben jij opzoek naar de livestream van Feyenoord, of ben je benieuwd naar de huidige vorm van Feyenoord en haar tegenstanders in de Conference League, dan ben je hier op de juiste plek. 14 september begint Feyenoord aan haar Conference League avontuur. In dit artikel bespreken we dus het speelschema van Feyenoord, de huidige vorm van Feyenoord, de Feyenoord wedstrijden en de Livestream van Feyenoord. Heb je nou de loting nog niet gezien, bekijk hier dan de Conference League loting 2020/21.

Als we kijken naar de selectie van Feyenoord zien we dat de 22 jarige Colombiaan Luis Siniserra de laatste tijd in vorm is. De linksbuiten was in de afgelopen 3 wedstrijden 2 keer trefzeker. Ook hebben we gezien dat de 1e keeper van Feyenoord ,Justin Bijlow, zijn debuut heeft mogen maken bij het Nederlandse elftal in de WK kwalificaties 2022. En tot slot speelt de rechtsbuiten Alireza Jahanbakhsh de laatste wedstrijden ook steeds beter. De Iranees komt van Brighton & Hove Albion, en heeft zichzelf goed laten zien de afgelopen wedstrijden.

Speelschema Feyenoord Conference League

  • Maccabi Haifa – Feyenoord 14 september
  • Feyenoord – Slavia Prague 30 september
  • Feyenoord – Union Berlin 21 oktober
  • Union Berlin – Feyenoord 4 november
  • Slavia Prague – Feyenoord 25 november
  • Feyenoord – Maccabi Haifa 9 december

Livestream Feyenoord – Maccabi Haifa

De eerste groepswedstrijd voor Feyenoord is tegen het Israëlische Maccabi Haifa op 14 september. De aftrap is om 16:30 en de wedstrijd wordt gespeeld in het Israëlische Sammy Ofer Stadium. Feyenoord haar laatste groepswedstrijd is ook tegen Maccabi Haifa op 9 december thuis in De Kuip.

Maccabi Haifa speelde thuis tijdens de eerste playoff wedstrijd voor de Europa League gelijk (1-1) tegen Kairat. De uitwedstrijd heeft Maccaba Haifa, met een rode kaart voor beide ploegen, verloren met 2-0.

Wel is Maccabi Haifa het afgelopen seizoen 2020/2021 kampioen geworden in de Israëlische competitie Ligat Ha’AI. De topscorer Nikita Rukavytsya van Maccabi Haifa is dit seizoen transfervrij vertrokken. Een speler om in de gaten te houden is de Israëlische rechtsbuiten Omer Atzili. De rechtsbuiten heeft tot nu toe in 6 wedstrijden 5 goals gemaakt en zal zeker tegen Feyenoord weer zijn best doen om de bal weer in het net te krijgen.

Livestream Feyenoord – SK Slavia Prague

Feyenoord speelt haar tweede en haar een na laatste wedstrijd tegen SK Slavia Prague. Op 30 september trappen de Rotterdammers af om 21:00 tegen de Tsjechen in De Kuip. Op 25 november is de aftrap om 18:45 in het Sinobo Stadium in Praag.

Slavia Praag kwam als 2e de groepsfase door en kreeg in de play-offs Legia als tegenstander. In Praag speelden de twee ploegen gelijk. Uit was Legia te sterk voor de Tsjechen en verloren ze met 2-1 en een rode kaart voor de middenvelder Jakub Hromada.

Slavia Praag is de afgelopen 3 seizoenen 3 keer op rij landskampioen geworden. Verder was de Tsjechische spits Jan Kuchta topscorer van Slavia Praag in het seizoen 20/21. Momenteel heeft de spits ook al 2 goals in 2 wedstrijden dus is het zeker de moeite waard om op hem te letten. En Jan Kuchta is niet de enige spits bij Kraag die al trefzeker is geweest. Zo heeft Ivan Schranz, ook spits bij Praag, al 5 doelpunten dit seizoen in 5 wedstrijden, ook zeker een speler om in de gaten te houden.

Livestream Feyenoord – FC Union Berlin

En zo zijn we aangekomen bij FC Union Berlin. Feyenoord speelt haar 3e en 4e wedstrijd tegen de onze oostelijke buren. Op 21 oktober speelt Feyenoord thuis om 18:45 en op 4 november uit om 21:00.

FC Union Berlin is een middenmoter in de welbekende Bundesliga. In het seizoen 2018-19 promoveerde Union Berlin naar de Bundesliga. Vorig seizoen werd Union Berlin 7e en greep hiermee net naast een ticket voor de groepsfase van de Europa League. Voor de kwalificatie van de Conference League heeft Union Berlin KuPS verslagen met 0-4 in een uitwedstrijd, maar thuis bleef het 0-0.

De Nigeriaanse spits Taiwo Awoniyi die Union Berlin in September 2020 huurde van FC Liverpool is goed bevallen. Op 20 juli kocht Union Berlin Taiwo Awoniyi van FC Liverpool voor maar liefst €6,5 miljoen. De spits speelt tot nu toe goed en heeft nu al 3 goals in 3 wedstrijden in de Bundesliga. In de Conference League kwalificaties was de spits 2 keer trefzeker.

Livestream Conference League

Nu jij alles weet over het speelschema van Feyenoord, haar huidige vorm en haar tegenstanders ben je helemaal klaar voor de Conference League. Wil je nou Feyenoord of een andere ploeg zien voetballen in de Conference League, kijk dan via onze livestream naar de Conference League en mis geen wedstrijd!